میرزا قاسمی با گردو

میرزا قاسمی با گردو

میرزا قاسمی با گردو

میرزا قاسمی با گردو

میرزا قاسمی با گردو

میرزا قاسمی با گردو
میرزا قاسمی با گردو
ثبت شده در ستاد ساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد
تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما
موضوعات
آرشیو
پشتيباني آنلاين
آمار
چت باکس
نویسندگان
جستجو
جدید ترین مطالب
امکانات جانبی
تبلیغات
میرزا قاسمی با گردو

مواد لازم

گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
بادنجان سه عدد
گردوي آسياب‌شده يك پيمانه
كره 100 گرم
سيرداغ سه قاشق غذاخوري
زردچوبه، فلفل و نمك به ميزان لازم
تخم‌مرغ دو عدد
سير دو حبه

میرزا قاسمی با گردو

میرزا قاسمی با گردو

طرز تهيه

بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري‌ كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير مي‌گذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه مي‌كنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجه‌فرنگي‌ها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت مي‌دهيم و با ادويه‌ها به مواد بالا اضافه مي‌كنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگي‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده مي‌گذاريم.

نكته: اين غذا اگر به همراه اشپل ماهي سرو شود، خوشمزه‌تر خواهد بود.



تعداد بازديد : 307
سه شنبه 29 شهريور 1390 ساعت: 21:48
نویسنده:
نظرات()
می پسندم نمی پسندم
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:

درباره ما
مطالب تصادفی
ورود کاربران
عضويت سريع
تبادل لینک هوشمند
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
خبرنامه
صفحات جانبی
آخرین نظرات کاربران