پیراشکی اسفناج

پیراشکی اسفناج

پیراشکی اسفناج

پیراشکی اسفناج

پیراشکی اسفناج

پیراشکی اسفناج
پیراشکی اسفناج
ثبت شده در ستاد ساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد
تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما
موضوعات
آرشیو
پشتيباني آنلاين
آمار
چت باکس
نویسندگان
جستجو
جدید ترین مطالب
امکانات جانبی
تبلیغات
پیراشکی اسفناج

مواد لازم

آرد 500 گرم
پياز داغ دو قاشق غذاخوري
روغن مايع يك پيمانه
گشنيز 200 گرم
آب يك پيمانه
نمك يك قاشق مرباخوري
بيكينگ‌پودر يا جوش‌شيرين يك قاشق چايخوري
روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
اسفناج يك كيلوگرم

پیراشکی اسفناج

پيراشكي اسفناج

طرز تهيه

آرد، آب و روغن مايع را با يکديگر مخلوط کرده تا به شکل خمير درآيد. بيکينگ پودر يا جوش شيرين و نمک را به آن اضافه کرده و آنقدر ورز مي‌دهيم تا به دست نچسبد. خمير را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوي تقسيم و هر قسمت را به صورت دايره باز مي‌کنيم.

اسفناج را بخارپز کرده و پس از اين‌که کاملا آب آن گرفته شد، ادويه دلخواه خود را به آن اضافه کرده و پياز داغ را نيز به آن مي‌افزاييم. نصف هر قسمت از خمير را با اين مخلوط پر کرده و روي آن مقداري گشنيز مي‌گذاريم و سپس روي مواد را با نصف ديگر خمير مي‌پوشانيم.

روغن را داخل تابه ريخته و پس از داغ شدن، خميرهاي پر شده را به ترتيب به شکلي که داخل روغن غوطه ور گردند سرخ مي‌کنيم. سپس پيراشکي‌هاي سرخ شده را داخل سبد مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن خارج گردد.



تعداد بازديد : 387
سه شنبه 29 شهريور 1390 ساعت: 21:27
نویسنده:
نظرات()
می پسندم نمی پسندم
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:

درباره ما
مطالب تصادفی
ورود کاربران
عضويت سريع
تبادل لینک هوشمند
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
خبرنامه
صفحات جانبی
آخرین نظرات کاربران