آموزش اشپزی. لقمه های پنیری

آموزش اشپزی. لقمه های پنیری

آموزش اشپزی. لقمه های پنیری

آموزش اشپزی. لقمه های پنیری

آموزش اشپزی. لقمه های پنیری

آموزش اشپزی. لقمه های پنیری
آموزش اشپزی. لقمه های پنیری
ثبت شده در ستاد ساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد
تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما
موضوعات
آرشیو
پشتيباني آنلاين
آمار
چت باکس
نویسندگان
جستجو
جدید ترین مطالب
امکانات جانبی
تبلیغات
آموزش اشپزی. لقمه های پنیری

مواد لازم

سيب‌زميني پخته‌شده يك عدد
پنير گودا رنده‌شده 50 گرم
پنير پيتزا رنده‌‌شده 100 گرم
سينه و ران مرغ چرخ‌كرده يك عدد
پفك نمكي پودر شده به ميزان لازم
نمك، فلفل و پودر سير و روغن به ميزان لازم

لقمه های پنیری

لقمه های پنیری

طرز تهيه

 ابتدا سيب‌زميني را رنده مي‌‌كنيم، سپس مرغ چرخ‌كرده و پنير گودا را به سيب‌زميني اضافه مي‌‌كنيم. نمك، فلفل و پودر سير را هم افزوده و مقداري ورز مي‌‌دهيم. آن‌گاه از مواد به اندازه گردو برداشته و در كف دست پهن مي‌‌كنيم و مقداري پنير پيتزا وسط آن مي‌‌ريزيم سپس مواد را به فرم دلخواه در آورده و  در پودر پفك نمكي غلتانده و در روغن داغ سرخ مي‌‌كنيم.



تعداد بازديد : 307
سه شنبه 29 شهريور 1390 ساعت: 21:37
نویسنده:
نظرات()
می پسندم نمی پسندم
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:

درباره ما
مطالب تصادفی
ورود کاربران
عضويت سريع
تبادل لینک هوشمند
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
خبرنامه
صفحات جانبی
آخرین نظرات کاربران