آموزش اشپزی. یتیمچه

آموزش اشپزی. یتیمچه

آموزش اشپزی. یتیمچه

آموزش اشپزی. یتیمچه

آموزش اشپزی. یتیمچه

آموزش اشپزی. یتیمچه
آموزش اشپزی. یتیمچه
ثبت شده در ستاد ساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد
تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما
موضوعات
آرشیو
پشتيباني آنلاين
آمار
چت باکس
نویسندگان
جستجو
جدید ترین مطالب
امکانات جانبی
تبلیغات
آموزش اشپزی. یتیمچه

مواد لازم

برای چهار نفر

بادنجان سه عدد
گوجه‌فرنگي پنج عدد
پياز چهار عدد
سيب‌زميني دو عدد
فلفل دلمه‌اي رنگي دو عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
زردچوبه، نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
عصاره مرغ يك عدد
كره 50 گرم

یتیمچه

یتیمچه

طرز تهيه

بادنجان‌، پياز و سيب‌زميني را پوست گرفته همراه با گوجه‌فرنگي حلقه حلقه كرده، درون ظرف مي‌ريزيم. كمي زردچوبه، نمك و فلفل‌سياه روي آن مي‌پاشيم. رب گوجه‌فرنگي را كه از قبل با كره كمي تفت داده بوديم روي مواد مي‌زنيم و مي‌گذاريم خوب جوش بيايد سپس فلفل دلمه‌اي حلقه حلقه شده را در آخر روي مواد مي‌گذاريم، عصاره مرغ را در اين مرحله اضافه مي‌كنيم تا زماني كه جا بيفتد.

نكته:به دليل اين‌كه گوشت در مواد اوليه اين غذا استفاده نشده به يتيمچه معروف شده است.



تعداد بازديد : 358
سه شنبه 29 شهريور 1390 ساعت: 21:47
نویسنده:
نظرات()
می پسندم نمی پسندم
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:

درباره ما
مطالب تصادفی
ورود کاربران
عضويت سريع
تبادل لینک هوشمند
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
خبرنامه
صفحات جانبی
آخرین نظرات کاربران