چرا کودکان باید لباس روشن بپوشند؟

چرا کودکان باید لباس روشن بپوشند؟

چرا کودکان باید لباس روشن بپوشند؟

چرا کودکان باید لباس روشن بپوشند؟

چرا کودکان باید لباس روشن بپوشند؟

چرا کودکان باید لباس روشن بپوشند؟
چرا کودکان باید لباس روشن بپوشند؟
ثبت شده در ستاد ساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد
تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما
موضوعات
آرشیو
پشتيباني آنلاين
آمار
چت باکس
نویسندگان
جستجو
جدید ترین مطالب
امکانات جانبی
تبلیغات
چرا کودکان باید لباس روشن بپوشند؟

چرا کودکان باید لباس روشن بپوشند؟ 

یکی از مهم ترین مسایلی که همیشه به والدین در مورد لباس بچه های مهدکودکی شان توصیه می کنیم این است که حتما لباس هایی با رنگ روشن برای آنها انتخاب کنند...
یکی از مهم ترین مسایلی که همیشه به والدین در مورد لباس بچه های مهدکودکی شان توصیه می کنیم این است که حتما لباس هایی با رنگ روشن برای آنها انتخاب کنند. لباس های روشن می توانند آلودگی را به سرعت نشان دهند و به همین دلیل اصرار ما تا حد امکان بر استفاده از روپوش های کتان به رنگ سفید است.

 

 

کتان ها، از یک طرف مصنوعی نیستند و به همین دلیل باعث تحریک پوست و ایجاد حساسیت های پوستی در بچه ها نمی شوند و از طرف دیگر، رنگ سفید آن مانند سایر لباس های رنگی با عرق بچه ها ترکیب نمی شود و این امر هم می تواند از ایجاد حساسیت های پوستی پیشگیری کند. آلودگی روی لباس های روشن به سرعت دیده می شوند و مادران با مشاهده آنها و شستن لباس بچه ها، جلوی تجمع میکروبی و ابتلا به عفونت های پوستی در فرزند خود و سایر بچه ها را با این کار می گیرند.
 

آلودگی های انگلی هم می توانند بچه های مهدکودکی را تهدید کنند. این آلودگی ها از طریق تماس دست و دهان بچه ها با یکدیگر به آنها منتقل می شوند. به همین دلیل بهتر است والدین برای فرزندان خود، لیوان و دستمال کاغذی های شخصی تهیه کنند و در کیفشان بگذارند و به آنها یاد بدهند همیشه از لوازم شخصی خود در مهدکودک استفاده کنند و پیش از خوردن خوراکی های مختلف، حتما دستشان را با آب و صابون بشویند.
انتقال شپش هم یکی دیگر از مشکل های برخی از بچه هایی است که ساعت هایی از روز را در مهدکودک به سر می برند. از مساله وجود شپش در مهدهای کودک نمی توان به سادگی گذشت و حتی ممکن است بچه هایی که خیلی تمیز هستند هم درگیر شپش بشوند.


یکی از مهم ترین راه های انتقال شپش به سر بچه ها، استفاده از کلاه و روسری های مشترک هنگام بازی است. والدین می توانند با آموزش به فرزند خود، از او بخواهند کلاه یا روسری اش را به بچه های دیگر قرض ندهد یا از این لباس های دیگران، استفاده نکند. مربیان بهداشتی مهدها هم می توانند با بررسی بهداشت بچه ها و آموزش به آنها، از انتقال شپش، جلوگیری کنند.
عفونت های ویروسی، آنفلوانزا و بیماری های ویروسی تنفسی و گوارشی که می توانند ایجاد اسهال بکنند یا باکتری هایی که منجر به گلودردهای چرکی می شوند، می توانند به سادگی بین بچه های مهدکودک که در تماس نزدیک با یکدیگر هستند، منتقل شوند. بنابراین به خانواده ها توصیه می شود برای حفظ سلامت فرزندان خود و سایر بچه ها، به فرزند بیمارشان تا بهبود کامل، اجازه حضور در مهدکودک را ندهند.

دکتر علیرضا سالک مقدم
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

گردآورنده : مجله پزشکی.::.ژورنال

 

 



تعداد بازديد : 546
شنبه 2 مهر 1390 ساعت: 10:9
نویسنده:
نظرات()
می پسندم نمی پسندم
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:

درباره ما
مطالب تصادفی
ورود کاربران
عضويت سريع
تبادل لینک هوشمند
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
خبرنامه
صفحات جانبی
آخرین نظرات کاربران